Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Montagehandleiding Triker Rocker

Montagehandleiding Triker Rocker

 

 

Controleer of de volgende onderdelen met uw Rocker® werden meegeleverd: 1 framekit, 1 handstang, 1 achteras, 2 achterwielen,2 pedalen, 2 spatbordjes achteraan, 1 voorwiel, 1 stoeltje 1 kettingkast.

 

 

Bijgeleverde schroeven: 4 schroeven en 4 moeren voor de stoel (twee korte 2 lange); 2 schroeven en 2 moeren voor bevestiging van de stuurstang; 2 schroeven en 2 ringen voor bevestiging van de achterwielen; 1 schroef en 1 ring voor bevestiging van achteras;4 moeren voor bevestiging achter spatborden; 4 schroeven voor kettingkast.

 

 

Leg het frame ondersteboven en plaats de handstang boven de 2 gaatjes. Bevestig de handstang met de 2 onderste schroeven aan het frame.

 

 

Plaats de achteras in the frame en bevestig dit met de grote bout.

 

 

Plaats het achterwiel op de achteras en bevestig het met 1 van de 2 grote bouten (vergeet de ring niet!). Doe hetzelfde voor beide achterwielen.

 

 

 

Plaats de achterste spatbordjes in de spatbordhouders en bevestig deze met de moertjes.

 

 

 

Gebruik de 4 schroeven (2 korte 2 lange) en moeren om de stoel vast te zetten. De lange schroeven zijn voor het zit gedeelte, de korte schroeven voor het rug gedeelte. Gebruik 2 sleutels om de schroeven vast te maken.

 

 

 

Bevestig voorzichtig de kettingkast met de 4 meegeleverde kleine schroefjes.

 

 

Bevestig de pedalen op de cranks. Zorg ervoor dat de linkerpedaal op de linkercrank komt en de rechter pedaal aan de rechterkant. De aanduiding van L en R staat aangegeven op de pedaal zelf. Draai de pedaal steeds in voorwaartse richting vast.