Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Hoekverbinding

Hoekverbinding voor uw eigen houten schommel of houten speeltoestel kopen? Hieronder vindt u alle geschikte schommelverbinders die het mogelijk maken om eenvoudig een schommel zelf te maken. Onze schommel hoekverbindingen zijn zeer weersbestending en gepoedercoat. U heeft bij een hoekverbinding enkel bijpassende ronde of vierkante houten palen nodig en deze kunt u eenvoudig vastzetten wegens er altijd bijpassende schroeven bij de hoekverbinder worden geleverd. Heeft u wellicht nog geen schommelhaak dan is het verstandig om deze er wel bij te bestellen omdat er anders geen schommelzitje geplaatst kan worden aan uw eigen houten schommel.

Lees meer

Totaal aantal artikelen 6

Pagina 1 van 1

Welke hoekverbinding moet ik kopen?

Er zijn een aantal verschillende hoekverbinders verkrijgbaar en u dient enkel goed te letten op de diameters van de hoekverbinding. De ronde schommelverbinders zijn namelijk leverbaar in verschillende diameters zoals ronde hoekverbinder 100/80 mm. Dit geeft aan dat er in de bovenbalk van de hoekverbinder een ronde balk van 10 cm in moet. De 80mm geeft aan dat de andere twee delen van de hoekverbinder een ronde paal van 8 cm in moet. Ziet u dus een vierkante schommelverbinder van 90x90mm dan dient zowel de onderbalken als de bovenbalk te voorzien van 9 cm vierkante houten palen.Schommelverbinder tegen de muur?

Een hoekverbinding is ook beschikbaar om tegen de muur te plaatsen, dit noemen we een muurverbinder. Deze muurverbinder is eenvoudig aan de muur te monteren waardoor je enkel een bovenbalk nodig hebt met een schommelverbinder. Je maakt op deze manier optimaal gebruik van de ruimte en je kunt de breedte van de schommel hierdoor zelf eenvoudig bepalen. Deze manier van een houten schommel wordt ook wel een aanbouwschommel genoemd.