Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Blog Buitenspeelgoed.nl

Totaal aantal artikelen 10

Pagina 1 van 1

Wanneer u graag wilt dat uw kinderen meer buiten spelen, kunt u het buiten spelen aantrekkelijker maken door middel van buitenspeelgoed. Zo kunt u bijvoorbeeld schommels, speelhuizen of een houten zandbak in uw tuin plaatsen. Bij het aanschaffen van buitenspeelgoed, is het belangrijk dat u rekening houdt met het formaat van uw tuin. Als u een kleinere tuin heeft, is namelijk niet elk buitenspeelgoed geschikt om er in te zetten. In dit artikel vertellen wij u welk buitenspeelgoed voor de kleinere tuin geschikt is.

Lees meer

Vroeger speelden kinderen veel meer buiten dan nu. Tegenwoordig zitten kinderen vrijwel veel achter een laptop, gamecomputer, smartphone of tablet. Toch is buiten spelen ontzettend gezond. Niet alleen het doen van spelletjes als tikkertje en verstoppertje is gezond, maar ook het spelen met buitenspeelgoed. Waarom buitenspeelgoed gezond is, leggen we in dit artikel uit.

Lees meer

Voor kinderen is het natuurlijk geweldig als er een schommel in de tuin staat, waardoor ze naar hartenlust kunnen schommelen. Wanneer kinderen schommelen, proberen ze vaak zo hoog mogelijk te komen. Hierdoor kan tijdens het schommelen veel druk op de schommel komen te staan. Om te voorkomen dat een schommel verplaatst of onstabiel wordt, is het een goed idee om het speeltoestel te verankeren. Er zijn verschillende manieren van verankeren mogelijk en ook meerdere ankers beschikbaar. We lichten in dit artikel elke mogelijkheid toe en vertellen u ook waar u bij het verankeren van een schommel op dient te letten.

Lees meer

Buitenspeelgoed online bestellen? Dat kan en is heel gemakkelijk! U hoeft de deur niet meer uit om naar een fysieke winkel te gaan en het gewenste buitenspeelgoed te kopen. Vanuit huis, werk of onderweg kunt u voor de verjaardag van uw kind, nicht of neefje nog snel een cadeau aanschaffen bij Buitenspeelgoed.nl als de tijd om naar de winkel te gaan ontbreekt!

Lees meer

Kinderen vinden het ontzettend leuk om te schommelen. Wij begrijpen het dan ook erg goed dat u een houten schommel heeft aangeschaft. Om ongelukken zo goed mogelijk te voorkomen, is het belangrijk dat u een houten schommel goed monteert. Wilt u weten hoe u dat het beste kunt doen? Lees dan snel verder!

Lees meer

Wanneer u een houten speeltoestel heeft aangeschaft, wilt u natuurlijk dat het zo lang mogelijk meegaat. Bovendien wilt u natuurlijk ook dat het speeltoestel zo lang mogelijk mooi blijft. Hier leest u hoe u daar het beste voor kunt zorgen.

Lees meer

Een duikelrek is een ontzettend leuk speeltoestel voor kinderen. Ze kunnen er allerlei kunstjes op doen en zo hun lenigheid verder ontwikkelen. Echter is het wel belangrijk dat een duikelrek stabiel staat. Daar kunt u voor zorgen door het duikelrek te verankeren. Waarmee en hoe u dat precies kunt doen, leest u hier.

Lees meer

Een goede schommel

11-02-19 10:14

Een schommel kan voor zowel kind als volwassene veel plezier bieden. Er zijn hierin  soorten schommels, zoals een enkele schommel, aanbouwschommel en dubbele schommel. Daarnaast kunt u ook verschillende schommelzitjes kiezen, zoals een babyschommel,  kunststof schommelzitje, een  houten schommelzitje en een netschommel. Als u opzoek bent naar een schommel, wilt u uiteraard een goede schommel aanschaffen. Maar waar zou u dan op moeten letten als u een schommel wilt aanschaffen?

Lees meer

Of je nu een dreumes, peuter of kleuter in huis hebt maakt niet uit, kinderen vinden buiten spelen nou eenmaal geweldig. Daarbij kan het vinden van het juiste buitenspeelgoed best lastig zijn, vooral het vinden van het juiste buitenspeelgoed voor peuters blijkt een lastige klus. Het is daarbij moeilijk om te weten wat ze nou precies leuk gaan vinden en wat het meest veilige buitenspeelgoed is. Terwijl dit wel een belangrijke fase is. Als je je kindje rond deze leeftijd leert dat buitenspelen erg leuk is, wordt de kans kleiner dat ze alleen nog maar achter een scherm willen gaan zitten. We geven je tips voor het beste buitenspeelgoed voor peuters!

Lees meer

Het mooie warme weer is voor dit jaar zo goed als voorbij, het wordt kouder en de eerste sneeuw is weer gevallen. Voor ons als buitenspeelgoed specialist is het alvast de tijd om naar volgend jaar te kijken. Wat wordt het beste buitenspeelgoed van 2019? In dit blog vertellen wij u hier meer over!

Lees meer

Totaal aantal artikelen 10

Pagina 1 van 1