Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Skelter

Skelter

Een skelter is een voertuig dat bestaat uit vier wielen en beschikt over een stuur en een stoel. Een skelter is vaak ontworpen voor 1 kind maar er zijn skelters vooral voor het recreatief gebied dat je zelfs met 4 mensen tegelijk op een skelter kunt rijden. Het merk Berg Toys beschikt over een zeer groot assortiment skelters waardoor er altijd wel een geschikte skelter voor uw kind bij zit. Voordat een skelter wordt ontworpen let Berg Toys voornamelijk op kwaliteit en veiligheid en biedt hierdoor dan ook lange functie garanties aan omdat het gelooft in zijn eigen skelters. In de laatste jaren is de skelter kleiner en compacter geworden zodat je skelters kunt aanbieden vanaf 3 jaar en deze beschikken over verstelbare sturen en stoelen waardoor uw kind gemakkelijk mee groeit met de skelter.

Lees meer

Totaal aantal artikelen 29

Pagina 1 van 1

Skelter in 3 variaties

Een skelter is tegenwoordig in 3 verschillende variaties leverbaar en dat is voornamelijk gebaseerd op de leeftijd van het kind. De nieuwste skelters zijn de buzzy skelters en deze zijn al bruikbaar vanaf 2 jaar. Deze buzzy skelters zijn een zeer gewild cadeau wegens elk klein kind van een jaar of 2 eenvoudig met deze buzzy skelters weg rijden. Het tweede voordeel aan deze skelter is dat het eenvoudig in elkaar te zetten is en dat het qua aankoop bedrag ook niet heel duur is. Een gemiddelde prijs van een buzzy skelter is namelijk rond de 99 euro en dan heb je een leuke skelter waar je jarenlang plezier mee kan hebben. De volgende generatie skelters zijn de buddy skelters, deze skelters zijn groter uitgevoerd en beschikken ook over verstelbare sturen en zitjes. Hierdoor kan het kind dus meegroeien en deze hebben een gemiddelde leeftijd tot 8 jaar. Deze skelters zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar zoals in een rally uitvoering, een john deere uitvoeringen of een Jeep uitvoering, voor ieder wat wils dus. De laatste uitvoering zijn de robuuste skelters, deze stammen al vanaf 1994 en zijn constant doorontwikkeld en zijn haast onmogelijk kapot te krijgen. Deze uitvoeringen zijn door de jaren heen verbeterd en verbeterd en zijn hierdoor zowel op technisch als uiterlijk sterk verbeterd.


Berg skelter - Kwaliteit voor een acceptabele prijs

Berg is al jaren een begrip in de speelgoed markt en is allemaal begonnen met het maken van skelters. Tijdens de jaren heen is het bedrijf zeer sterk gegroeid en heeft het vele verschillende modellen skelters ontwikkeld dat in de jaren alleen maar sterker en beter werden. Tijdens dit proces is de verkoopprijs van de skelters ook wat gestegen maar door te blijven innoveren en te verbeteren behoudt het product wel zijn veiligheidscertificaten en is dit allemaal vertrouwder tegenover uw kind die ermee gaat spelen.

Skelter