Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Speeltoestel

Speeltoestel

Een speeltoestel is bij Buitenspeelgoed.nl te verkrijgen in zowel een houten als kunststof versie. Onze speeltoestellen zijn gemaakt van zeer hoogwaardige materialen en zijn allen gecertificeerd. Ze voldoen daarmee aan alle veiligheidseisen om als buitenspeelgoed gebruikt te mogen worden. Door uw speeltoestel uit te breiden met accessoires maakt u het nog veel leuker voor uw kinderen. Bekijk hieronder ons assortiment speeltoestellen!

Lees meer

Totaal aantal artikelen 39

Pagina 1 van 1

Houten speeltoestel in vele variaties

Een houten speeltoestel wordt regelmatig verward met een houten speelhuis. Het verschil tussen deze twee toestellen is dat bij een houten speeltoestel een speelhuis attribuut ontbreekt. Met zo’n attribuut kunnen uw kinderen bijvoorbeeld onder een dak staan. Een houten speeltoestel is vaak een toestel dat is voorzien van 1 of 2 houten schommels. Regelmatig zit er bij een houten speeltoestel ook nog een glijbaan of duikelrek.

 

Wat tegenwoordig wel vaker te zien is dat de speeltoestellen gecombineerd worden met een speelhuis. Met deze combinatie kan er onder het dak van een houten speelhuis bijvoorbeeld een zandbak worden toegevoegd. Zo speelt uw kind op warme dagen lekker beschut. Ook als het begint te regenen, wordt het zand niet direct nat en modderig. Zo’n dak biedt dus vele voordelen. U creëert daarmee een prachtige combinatie en krijgt daardoor een zeer compleet en leuk houten speeltoestel. Een garantie voor jaren speelplezier voor uw kinderen!

 

Houten speeltoestel

 

Accessoires maken uw speeltoestel helemaal af

Speeltoestel accessoires maken uw houten speeltoestel nog leuker voor uw kind. Er zijn diverse speeltoestel accessoire die u kunt toevoegen aan het speelhuis om het buitenspelen nog leuker te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld een brievenbus of een stoer stuurwiel toevoegen. Met name deze laatste wordt door jongens zeer gewaardeerd! Ook kunt u een leuke verrekijker aan het speltoestel toevoegen waarmee uw kind op een grotere hoogte op de uitkijkt staat.

 

Naast speeltoestel accessoires om het speelplezier te vergroten, bieden wij ook accessoires ten behoeve van de veiligheid of levensduur. Met een verankeringsset vergroot u de veiligheid van uw speeltoestel bijvoorbeeld, en met een afdekzeil voor een zandbak verlengt u de levensduur. Wij raden dan altijd aan om uw houten speelhuis of houten speeltoestel te verankeren zodat er geen gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. U kunt een speeltoestel naar harte lust uitbreiden, zowel met accessoires gericht op het vergroten van het speelplezier, als met accessoires gericht op de veiligheid of levensduur.

 

Wilt u meer informatie over onze speeltoestellen?

Wenst u meer informatie over onze speeltoestellen of heeft u een vraag over één van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op per e-mail via: info@buitenspeelgoed.nl of bel +31 (0) 74 349 46 50. Wij van buitenspeelgoed.nl helpen u graag verder!