Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Verschillen in de Calzio Doelen

Bekijk hier het verschil in de Calzio Doelen

Calzio Elite

Calzio biedt verplaatsbare voetbaldoelen van uitstekende kwaliteit. Het is dan ook niet voor niets dat Calzio al jarenlang doelen levert aan topclubs.

Er zijn drie verschillende typen voetbaldoelen. Zo is er de Calzio Elite; deze professionele  voetbaldoelen voldoen aan de officiële afmetingen én de strenge veiligheidseisen van de KNVB en de KBVB. Ook is de Elite voorzien van een veilige afwerking, waarbij het doelnet verankerd zit in het ovalen doelkader. Dit vermindert de kans op blessures aanzienlijk.

Veilige afwerking     KNVB & KBVB afmeting      Voordelen Calzio Elite  
Buitenspeelgoed Calzio Elite     Buitenspeelgoed KNVB     Buitenspeelgoed Calzio Elite  


Calzio Champion

Verder is er de Calzio Champion. Deze semiprofessionele voetbaldoelen voldoen net als de Elite aan de officiële afmetingen. De Champion maakt gebruik van een traditionele doelnetverankering met oogvijzen in het ronde doelkader. Zowel de Elite als de Champion voetbaldoelen zijn voorzien van een doelnet met 4 mm draaddikte, waardoor ze sterker zijn en u gegarandeerd bent van een lange levensduur.

Afwerking via oogvijzen     KNVB & KBVB afmeting
     Voordelen Calzio Champion
Buitenspeelgoed Calzio Champion     Buitenspeelgoed KNVB     Buitenspeelgoed Calzio Champion

 

Calzio Favorit

Tot slot is er de Calzio Favorit. Deze kanteldoelen zijn ideaal voor kleine wedstrijdjes of om thuis in de tuin te gebruiken. Door te kantelen kan de doelgrootte worden verkleint of vergroot, wat het spel moeilijker of makkelijker kan maken. De Favorit maakt bovendien gebruik van dezelfde veilige afwerking als de Elite.

Alle doelen zijn gemaakt van aluminium; hierdoor zijn ze laag in gewicht en zodoende makkelijk verplaatsbaar. Ook is dit materiaal oersterk en bestand tegen corrosie. Een Calzio doel gaat dus met gemak tientallen jaren mee!

 

Veilige afwerking      Voordelen Calzio Farvorit  
Buitenspeelgoed Calzio Favorit     Buitenspeelgoed Calzio Favorit