Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Voetbaldoel

Voetbaldoel

Voetbaldoel is een prachtig speelobject dat elk kind wel graag in zijn tuin wil hebben. Buitenspeelgoed-Keupink biedt u de beste en stevigste voetbaldoelen aan voor de scherpste prijs. Met deze voetbalgoals beleeft u jaren speelplezier en zorgt ervoor dat uw kind altijd fit blijft en zijn techniek kan blijven verbeteren. Voor een kind is voetballen zeer goed voor zijn ontwikkeling omdat hij hierdoor goed leren samen te werken en niet alles alleen wil doen. Een kind kan natuurlijk niet voetballen zonder een voetbaldoel. Voor je een voetbalgoal gaat uitkiezen moet je eerst goed kijken waar dit aan moet voldoen.

Lees meer

Totaal aantal artikelen 65

Pagina 1 van 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Voetbaldoel aanbiedingen, nieuwe producten en verdere adviezen

Welke voetbaldoelen zijn er leverbaar?

Elk voetbaldoel is anders en dit komt mede door zijn verschillende afmetingen en de verschillende materialen die er gebruikt worden. Een voetbalgoal kan namelijk uit aluminium, staal of andere materialen bestaan en deze hebben allemaal zijn eigen voordelen en nadelen. Het voornaamste waar een voetbaldoel aan moet voldoen is dat het voorzien moet zijn van een keuring dat het veilig is te gebruiken en dat het goed tegen weersomstandigheden kan. Een voetbalgoal staat namelijk zo goed als altijd buiten en je wilt niet dat een voetbalgoal binnen een jaar al kapot of verweerd is.

Voordelen en nadelen voetbaldoel van staal en aluminium.

Voetbaldoel van aluminium heeft ten eerste als voordeel dat het zeer licht van gewicht is en dat het dus voor de kleinere kinderen zelf gemakkelijker is te verplaatsen. Een aluminium voetbaldoel kan ook zeer goed tegen verschillende weersinvloeden en biedt dan ook goede vooruitzichten dat het zeker meerdere jaren mee zal gaan. Een stalen voetbaldoel is ten opzichte van een aluminium voetbaldoel veel zwaarder. Het verplaatsen van een het doel is dus voor de kleinere kinderen wel lastiger. Een stalen voetbaldoel beschikt vaker ook een minder dik doelnet en is hierdoor meer tastbaar voor weersomstandigheden. Het voordeel van de stalen versie is wel dat de prijs ook een stuk lager is dan de aluminium versie en dus vaker 2 voetbaldoelen voor het zelfde geld kun aanschaffen terwijl dit bij een aluminium voetbalgoal maar 1 is.

Voetbaldoel merken

Op het gebied van de voetbaldoelen zijn er ook vele verschillende merken die beschikbaar zijn bij buitenspeelgoed.nl. Wij verkopen alleen voetbaldoel merken die goede kwaliteit leveren voor een goede marktprijs.  De merken die wij hanteren zijn voor de stalen voetbaldoelen is Exit, en voor de aluminium voetbaldoelen zijn dat Calzio. Calzio heeft de aluminium doelen in verschillende versies opgedeeld en dit zijn de Calzio Favorit, Calzio Champion en Calzio Elite. De Exit stalen voetbaldoelen zijn opgedeeld in de Panna, Maestro, Coppa, Finta en de Forza.