Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Nestschommel

Nestschommel is een prachtig schommelzitje waarbij je in je eentje of met twee kleine kinderen heerlijk kunt schommelen. Een nestschommel is verkrijgbaar in verschillende materialen zodat elke koper het beste voor zijn eigen houten schommel kan kiezen. De verschillen in deze materialen zit hem vooral in het materiaal waarvan het gemaakt is. Elke nestschommel past op elke schommel als u maar beschikt over de juiste schommelhaken. Bekijk hieronder onze verschillende nestschommel zitjes

Lees meer

Totaal aantal artikelen 9

Pagina 1 van 1

Nestschommel kopen als schommelaccessoire of inclusief een houten schommel

Wilt u bij ons nu enkel de nestschommel als een schommel accessoire kopen of wilt u een nestschommel inclusief de houten schommel aanschaffen dan is dat bij ons allemaal mogelijk. Wij bieden u hier namelijk de keuze om enkel het schommelzitje te kopen of alles in 1 pakket. Het voordeel van het alles in 1 pakket is dat u een houten schommel besteld inclusief een houten schommel die geschikt is voor de nestschommel. U heeft tevens nog de mogelijkheid bij het alles in 1 pakket van welke nestschommel u wilt aanschaffen omdat er 3 verschillende versies zijn gemaakt van het volledige pakket.

 

Waarom een nestschommel?

Een nestschommel is in vele verschillende versies beschikbaar zoals een dichte versie door middel van stof of open versie door middel van een touwverbinding. Beide versies hebben zijn eigen voordelen en nadelen en deze kunt u voor u zelf afleggen van wat u de beste versie vindt voor u zelf of uw kinderen. Een nestschommel biedt ook meer voordeel aan omdat het veel meer ruimte geeft tijdens het schommelen dan dat u enkel een schommelzitje heeft. De nestschommel heeft namelijk ruimte voor bijvoorbeeld 2 kleine kinderen waarmee ze beide op de nestschommel kunnen schommelen.

 

Uitproberen of eerst een nestschommel bekijken?

Wilt u nou eerst een nestschommel zien of willen proberen? Dat is bij ons mogelijk. Wij hebben een grote voorraad aan nestschommels in ons magazijn waardoor u eerst de schommel accessoire in werking kunt zien voor u hem mee neemt. Graag vragen wij u wel altijd vooraf contact te zoeken zodat wij weten dat u eraan komt.