Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Schommelzitje

Schommelzitje kopen? Deze schommelzitjes die wij aanbieden zijn in zeer veel verschillende materialen beschikbaar namelijk, kunststof, hout of het sterke rubber. Elk schommelzitje is bijpassend voor elke stalen of houten schommel. De meeste schommelzitjes bevatten verstelbare touwen waardoor je zelf de hoogte van het schommelzitje kunt bepalen. Een nestschommel is natuurlijk ook een schommelzitje en dit is een ideale schommel accessoire wat gemakkelijk onder elke schommel te plaatsen is.

Lees meer

Totaal aantal artikelen 14

Pagina 1 van 1

Schommelzitje aanschaffen? Welke zijn er eigenlijk allemaal?

Een schommelzitje kopen of aanschaffen is natuurlijk niet zomaar gedaan. Elk schommelzitje heeft natuurlijk zijn voordelen en nadelen. Een kunststof schommelzitje heeft als grote voordeel dat het een goedkoop product is dat voor elke houten schommel gebruikt kan worden als je maar beschikt over de schommelhaken. Een rubberen schommelzitje daarin tegen is een stuk duurder dan een kunststoffen versie maar deze zijn kwalitatief ook een heel stuk sterker en gaan ook een veel langere tijd mee. Het maximale gewicht van een kunststof tegen een rubberen schommelzitje is ook erg groot waardoor je goed moet kijken waarvoor je het schommelzitje wilt aanschaffen.

 

Netschommel: het opkomende model in de schommelzitjes serie

Een netschommel is een ideaal schommelzitje voor bijvoorbeeld 2 kleinere kinderen. Een nestschommel is namelijk vaak 100 cm groot waardoor je gemakkelijk 2 kinderen kwijt kunt. Het voordeel van deze nestschommel zitjes is dat het in twee verschillende versies leverbaar is, een touw versie of een stoffen versie. Het grote verschil in deze twee versies is dat de touw versie een langere levensduur zal hebben dan de stoffen versie. Het nadeel van een touw versie is dat het niet volledig dicht is en dat het wat harder aanvoelt dan een stoffen versie. De stoffen versie is vaak ook goedkoper en is ook leverbaar in verschillende kleuren.

 

Schommelzitje bevestigen?

Heeft u al een schommelzitje of wilt u een schommelzitje bevestigen aan uw eigen houten schommel? Dan is het wel handig dat u beschikt over de juist schommelhaken. Er zijn vele verschillende schommelhaken die het mogelijk maken om uw schommelzitje aan uw houten schommel te plaatsen. Bekijk hiervoor eerst goed van welk hout u heeft, rondhout of vierkant hout. Meet vervolgens de diameter van uw hout op en hierna kunt u de goede schommelhaak kiezen die bij uw houten schommel past.