Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Houten Picknicktafels

Houten Picknicktafels

Een houten Picknicktafel is onmisbaar in uw tuin. Zomers kunnen kinderen heerlijk buiten zitten en kleuren of spelen. Onze picknicktafels zijn gemaakt van FSC gecertificeerd hout. Doordat het uit gecertificeerd hout bestaat is het hout dat daarvoor gekapt wordt ook verantwoord. Onze houten picknicktafels bestaan uit volledig geïmpregneerd hout en worden door ons logistieke netwerk zeer snel bij u bezorgd. Heeft u speciale wensen voor uw houten picknicktafel dat kunt u ons altijd bellen/mailen voor de mogelijkheden. Deze pagina bevat ook verschillende zand en watertafels die ook gebruikt kunnen worden als picknicktafel en daardoor staan deze ook in deze categorie. Bekijk hieronder ons assortiment van Houten Picknicktafels.

Lees meer

Totaal aantal artikelen 7

Pagina 1 van 1

Houten picknicktafel van kwaliteit

De houten picknicktafel die wij aanbieden is van zeer hoge kwaliteit en beschikt over een zeer scherpe prijs. Deze bovenstaande houten picknicktafel is namelijk gemaakt van volledig geimpregneerd hout en heeft bladen van 40mm dik. Een ongekende hoge kwaliteit dus voor een zeer scherpe prijs. De houten picknicktafel is zeer eenvoudig in elkaar te zetten en wordt als een bouwpakket bij u aangeleverd. De handleiding voor deze picknicktafel is zeer uitgebreid en u heeft de picknicktafel dan ook binnen een half uur wel in elkaar staan.

Andere picknicktafels

De andere picknicktafels die u in deze categorie vind zijn voornamelijk bedoel voor de kleineren onder ons. Deze picknicktafels hebben namelijk vele verschillende speel elementen in het ontwerp zitten. Zo is er bij een zand en water tafel te spelen in bakken waar u dus zand of water in kunt doen. Deze combinatie van zand en water is natuurlijk altijd een garantie van veel speelplezier. De Aksent serie van Exit is verkrijgbaar in verschillende versies zoals een M of een L versie en deze is nog eens extra beschikbaar in een 1 of 2 persoons bank. De combinatie is dus reuze en dit komt allemaal ten goede van de wensen van u als klant zijnde.

Verschillende accessoires leverbaar

Bij een houten picknicktafel of een zand en water tafel zijn natuurlijk verschillende accessoires leverbaar. Je kunt hierbij denken aan hand gereedschap voor de zand en water tafels. Ook is het natuurlijk mogelijk om bijvoorbeeld bij een picknicktafel nog een houten zandbak bij aan te schaffen waardoor ze zowel zittend aan een tafel als liggend in een zandbak kunnen spelen. Het spelen met bijvoorbeeld een houten schommel wordt ook vaak gedaan waardoor als ze moe zijn eerst weer rustig aan de picknicktafel kunnen uitrusten. Kortom de keuze is reuze in ons buitenspeelgoed assortiment. 

Houten picknicktafel