Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Houten Schommel Douglas Goofy

Houten Schommel Douglas Goofy
  • Lange levensduur, duurzaamheidklasse 3
  • Montage op locatie mogelijk
  • Verven of beitsen is niet nodig
  • Bij blank of druk-geïmpregneerd hout kan ook het verduurzamingsmiddel voor wat kleurverschil zorgen
Prachtig houten schommel/speeltoestel gemaakt van Douglas hout. Zelf monteren of laat het monteren op locatie

Beschikbaarheid: In voorraad

Verzendkosten: € 0,00

Levertijd: 5-10 werkdagen

 554,95 incl. BTW

Gratis Verzending

* Verplichte velden

€ 554,95

Product informatie

Houten schommel Douglas Goofy is een tweepersoons schommel dat nog eens voorzien is van een trap en glijbaan. Dit houten Douglas speeltoestel is dus multifunctioneel in elke tuin. Deze Douglas schommel is gemaakt van splintervrije Douglas balken die een afmeting hebben van 14x14 cm. De trap aan de achterkant wordt voorzien van bijpassende afdekdoppen en handvatten die dezelfde kleur hebben als de gekozen glijbaan. Douglas Goofy wordt geleverd als een bouwpakket en hierbij wordt een zeer duidelijke handleiding bijgeleverd van hoe het in elkaar moet en waar u op moet letten als u het zelf gaat monteren. Het is namelijk mogelijk dat deze Douglas houten speeltoestel bij u op locatie geplaatst wordt zodat u hier geen omkijken naar hebt. De houten schommel Douglas Goofy wordt geleverd inclusief 4 schommelhaken, 1 glijbaan, trap, 2 handvatten, afdekdoppen en bevestigingsmaterialen.

Afmeting houten schommel

- Lengte staanders: 350 cm (ca 100 cm in de grond betonneren)
- Hoogte schommel: 250 cm
- Breedte: 300 cm
- Breedte palen tussen de glijbaan: 50 cm
- Platform hoogte van de glijbaan: 120 cm

Douglas balk afmetingen

- Staander en de ligger: 14x14 cm
- Schoren: 7x7 cm

Afmeting glijbaan

- Lengte: 230 cm
- Breedte: 50 cm
- Binnenmaat: 35 cm
- Kleuren: Rood, Donkergroen, Blauw, Geel en Limoengroen

Verdubbeld de levensduur van geïmpregneerde palen

Verdubbeld de levensduur van het hout

Elke douglas houten paal wat de grond in gaat wordt geleverd met een Postsaver. Tijdens het plaatsen wordt 15 cm van de Postsaver boven de grond gelaten en ongeveer 50 cm onder de grond. Doordat de sleeve het vochtgehalte ruim onder de 25% reduceert zullen de organismen welke houtrot veroorzaken niet kunnen leven waardoor de paal in optimale staat blijft.

Douglas hout dikte

Waarom 14x14 cm palen en geen 15x15 cm?

Wanneer iemand een douglas schommel aanbiedt met palen van 15x15 cm dan is dat niet kindvriendelijk afgewerkt wegens 15x15 cm douglas palen enkel fijnbezaagd zijn, het is dan grof van structuur en bevat splinters. Als je de 15x15 cm palen speciaal schaaft wordt dit ongeveer 14,5 cm en is het hout glad, splintervrij en kindvriendelijk. Na deze bewerking wordt het gedroogd en dat wil zeggen dat het vochtpercentage zakt waardoor de balk ook wat kleiner wordt. Hierdoor zal de balk uitkomen op een afmeting van +- 14cm.

Veilige afwerking

Veilige afwerking

Deze Douglas houten schommel zal veilig afgewerkt worden met afdekdoppen en dit is inclusief de schoren om zo volledige veiligheid te bieden die deze Douglas houten schommel nodig heeft.

CE Keuring Douglas schommel

CE Markering

Het CE certificaat geeft aan dit dit product voldoet aan wettelijke eisen. Onder andere op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de EU. Voor buiten de EU gelden er nog andere regels

Oppervlakte behandeling keuze

Kies uw eigen oppervlakte behandeling

Deze Douglas houten schommel geeft u de mogelijkheid om te kiezen uit 3 verschillende oppervlakte behandelingen namelijk, onbehandeld, geimpregneerd of 2x zwart gespoten. Op deze manier kunt u zelf de keuze maken hoe uw Douglas houten schommel eruit moet komen te zien. De duurzaamheid en/of levensduur van het hout wordt gebaseerd op de volgende jaren.

- Onbehandeld: +- 8/13 jaar
- Behandeld: +- 10/15 jaar
- 2x zwart gespoten: +- 10/15 jaar

Schommelhaak keuze

Schommelhaak keuze

Bij deze Douglas houten schommel is het mogelijk om in plaats van dwarsdoorhaken, marathon haken te bestellen. Een marathonhaak maakt schommelen geluidloos doordat de haak voorzien is van kogellagers. Er ontstaat op deze manier geen wrijving van staal op staal en zal het de levensduur drastisch verlengen ten op zichte van een traditionele schommelhaak. Er is keuze uit verschillende aantallen marathon haken die geleverd worden inclusief bevestigingsmateriaal

Levering en montage

- De bestelde houten Douglas schommel Goofy wordt geleverd als een bouwpakket en is door middel van de eenvoudige handleiding simpel in elkaar te zetten
- Het houten speeltoestel wordt geleverd inclusief 4 schommelhaken, 1 glijbaan, trap, 2 handvatten, afdekdoppen en bevestigingsmaterialen(exclusief schommelzitjes)
- De levertijd van deze schommel varieert van 1 - 3 weken, dit is afhankelijk van de route planning

Houten douglas schommel zelf montage

Houten schommel dubbel Douglas Goofy zelf monteren?

Wilt u de houten schommel Dubbel Douglas Goofy zelf monteren dan dient u gaten 100 cm diep te graven en de gaten dienen +-30x30 cm breed cm te zijn. In deze gaten gaat gemiddeld 75 tot 100kg per paal aan beton in. Bij het plaatsen dient u voldoende ruimte te houden en bij het zelf monteren is het handig om het volgende gereedschap bij u te hebben, schroefmachine, boormachine, waterpas, lijmtangen top en ring sleutel 17 en 19

Extra informatie

Specificaties

Specificaties

Aantal personen Tweepersoons
Houtvorm Vierkant hout
Inclusief schommelzitjes Nee
Reviews
Plaats een review

Schrijf uw eigen review

U bent een review aan het schrijven over: Houten Schommel Douglas Goofy

Hoe waardeert u dit product? *

Product
Verpakking
Levertijd