Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Houten Schommel Dubbel Douglas Tarzan

Houten Schommel Dubbel Douglas Tarzan
  • Lange levensduur, duurzaamheidklasse 3
  • Montage op locatie mogelijk
  • Verven of beitsen is niet nodig
  • Bij blank of druk-geïmpregneerd hout kan ook het verduurzamingsmiddel voor wat kleurverschil zorgen
Prachtige dubbele houten schommel dat gemaakt is van splintervrij Douglas hout,

Beschikbaarheid: In voorraad

Verzendkosten: € 0,00

Levertijd: 5-10 werkdagen

 389,95 incl. BTW

Gratis Verzending

* Verplichte velden

€ 389,95

Product informatie

Houten schommel Dubbel Douglas Tarzan is een twee persoons houten schommel dat gemaakt is prachtig Douglas hout wat splintervrij is. Deze dubbele houten schommel is eenvoudig in elkaar te zetten maar er is ook een mogelijkheid om deze te laten plaatsen bij u thuis, zo heeft u er zelf geen werk mee. De dubbele Douglas schommel genaamd Tarzan is verkrijgbaar in verschillende breedtes zodat het perfect passend gemaakt kan worden in elke tuin. De houten Douglas schommel wordt inclusief schommelhaken geleverd zodat u direct uw eigen schommel er in kunt hangen.

Afmeting houten schommel

- Lengte staanders: 350 cm (ca 100 cm in de grond betonneren)
- Hoogte schommel: 250 cm
- Breedtes mogelijk: 200/250/300/350 of 400 cm mogelijk

Douglas balk afmetingen

- Staander en de ligger: 15x15 cm
- Schoren: 7x7 cm

Verdubbeld de levensduur van geïmpregneerde palen

Verdubbeld de levensduur van het hout

Elke douglas houten paal wat de grond in gaat wordt geleverd met een Postsaver. Tijdens het plaatsen wordt 15 cm van de Postsaver boven de grond gelaten en ongeveer 50 cm onder de grond. Doordat de sleeve het vochtgehalte ruim onder de 25% reduceert zullen de organismen welke houtrot veroorzaken niet kunnen leven waardoor de paal in optimale staat blijft.

Veilige afwerking

Veilige afwerking

Deze Douglas houten schommel zal veilig afgewerkt worden met afdekdoppen en dit is inclusief de schoren om zo volledige veiligheid te bieden die deze Douglas houten schommel nodig heeft.

CE Keuring Douglas schommel

CE Markering

Het CE certificaat geeft aan dit dit product voldoet aan wettelijke eisen. Onder andere op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de EU. Voor buiten de EU gelden er nog andere regels

Oppervlakte behandeling keuze

Kies uw eigen oppervlakte behandeling

Deze Douglas houten schommel geeft u de mogelijkheid om te kiezen uit 3 verschillende oppervlakte behandelingen namelijk, onbehandeld, geimpregneerd of 2x zwart gespoten. Op deze manier kunt u zelf de keuze maken hoe uw Douglas houten schommel eruit moet komen te zien. De duurzaamheid en/of levensduur van het hout wordt gebaseerd op de volgende jaren.

- Onbehandeld: +- 8/13 jaar
- Behandeld: +- 10/15 jaar
- 2x zwart gespoten: +- 10/15 jaar

Schommelhaak keuze

Schommelhaak keuze

Bij deze Douglas houten schommel is het mogelijk om in plaats van dwarsdoorhaken, marathon haken te bestellen. Een marathonhaak maakt schommelen geluidloos doordat de haak voorzien is van kogellagers. Er ontstaat op deze manier geen wrijving van staal op staal en zal het de levensduur drastisch verlengen ten op zichte van een traditionele schommelhaak. Er is keuze uit verschillende aantallen marathon haken die geleverd worden inclusief bevestigingsmateriaal

Levering en montage

- De bestelde houten Douglas schommel Tarzan wordt geleverd als een bouwpakket en is door middel van de eenvoudige handleiding simpel in elkaar te zetten
- De dubbele schommel 200 en 250 cm worden geleverd inclusief 3 schommelhaken en de overige maten met 4 schommelhaken(exclusief schommelzitjes)
- De levertijd van deze schommel varieert van 1 - 3 weken, dit is afhankelijk van de route planning
- Maximaal gewicht per schommelplek: 75 kg, let wel op of uw schommelzitje dit ook kan hebben

4 schommelhaken bij een lengte van 250 cm?

Wilt u nu 4 schommelhaken voor een 250 cm breedte Douglas schommel Tarzan dan dient u de optie "schoren" op nee te zetten en bij het afrekenen bij het opmerkingen veld te vermelden dat u 4 schommelhaken wilt. Let op: Wanneer u voor de marathon schommelhaken kiest dient u dan wel de optie "schoren" op nee te zetten en de optie schommelhaken marathon 4x te kiezen.

Houten douglas schommel zelf montage

Houten schommel dubbel Douglas Tarzan zelf monteren?

Wilt u de houten schommel Dubbel Douglas Tarzan zelf monteren dan dient u gaten 100 cm diep te graven en de gaten dienen +-30x30 cm breed cm te zijn. In deze gaten gaat gemiddeld 75 tot 100kg per paal aan beton in. Bij het plaatsen dient u voldoende ruimte te houden en bij het zelf monteren is het handig om het volgende gereedschap bij u te hebben, schroefmachine, boormachine, waterpas, lijmtangen top en ring sleutel 17 en 19

Extra informatie

Specificaties

Specificaties

Aantal personen Tweepersoons
Houtvorm Vierkant hout
Inclusief schommelzitjes Nee
Reviews
Plaats een review

Schrijf uw eigen review

U bent een review aan het schrijven over: Houten Schommel Dubbel Douglas Tarzan

Hoe waardeert u dit product? *

Product
Verpakking
Levertijd