Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Speeltoestel

Speeltoestel

Speeltoestellen zijn er in verschillende versies te verkrijgen en hebben allemaal hun bijgeleverde accessoires. Een speeltoestel is verkrijgbaar in een houten of een kunststof versie. Deze speeltoestellen zijn gemaakt van zeer hoogwaardige materialen en voldoen aan alle certificaten zodat ze veilig gebruikt kunnen worden door uw kind/kinderen. Bij de speeltoestellen zijn ook verschillende accessoires beschikbaar die het spelen met een speeltoestel nog veel leuker maken. Deze accessoires gaan van kleine onderdelen zoals een verrekijker tot aan een aanbouw schommel voor een bepaald speeltoestel. Ga hieronder verder naar een desbetreffende categorie om het assortiment te bekijken.

Lees meer

Totaal aantal artikelen 1

Pagina 1 van 1

Houten speeltoestel in vele variaties

Een houten speeltoestel kan op vele verschillende manieren geïnterpreteerd worden wegens vele mensen dit ook vaak als een houten speelhuis zien. Het verschil tussen deze twee toestellen is dat vaak een houten speeltoestel niet een speelhuis attribuut heeft waar men bijvoorbeeld onder een dak staat of bijvoorbeeld in zou kunnen slapen. Een houten speeltoestel is vaak een toestel dat voorzien is van 1 of 2 houten schommels en vaak nog een glijbaan erbij. Wat tegenwoordig wel vaker te zien is dat de speeltoestellen gecombineerd worden met een speelhuis waardoor je een prachtige combinatie krijgt en hierdoor een zeer compleet en leuk houten speeltoestel waar nog jaren mee gespeeld zal gaan worden.

 

Accessoires maken uw speeltoestel helemaal af

Een accessoire maken uw houten speeltoestel nog interessanter voor uw kind. Een speelhuis accessoire kunnen uit verschillende artikelen bestaan zoals een brievenbus, een stuurtje of een leuke verrekijker waar uw kind op een grotere hoogte dingen kan bekijken. Een speeltoestel accessoire kan ook uit een verankering bestaan om zo de veiligheid van het speeltoestel nog meer te garanderen. Wij raden dan ook altijd aan om uw houten speelhuis of houten speeltoestel altijd te verankeren zodat er geen gevaarlijke situaties kunnen ontstaan.

Houten speeltoestel