Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Houten Schommels

Een houten schommel belooft veel plezier voor ieder kind, klein of groot. Met een houten schommel in uw tuin weet u zeker dat uw kind veel tijd buiten gaat besteden, wat erg belangrijk is. Bij Buitenspeelgoed.nl bieden wij een breed assortiment aan. Deze variëren van vrijstaande schommels tot een aanbouw met nestschommel. Genoeg keuze dus! De schommels die wij aanbieden zijn gemaakt van FSC gecertificeerd hout en de poten zijn afgedekt met kunststof om het hout te beschermen tegen vocht en vuil. Zo gaat je schommel jarenlang mee. Bekijk hieronder ons assortiment.

Lees meer

Totaal aantal artikelen 16

Pagina 1 van 1

Houten schommel kopen

Een houten schommel is een erg leuke aankoop om uw kinderen veel van het buitenweer te laten genieten. Onze houten schommels variëren van varianten met een enkele zitting, dubbele zitting, aanbouwschommels tot een combinatie van een nestschommel met een normale schommel. Al onze houten schommels zijn FSC gecertificeerd en zijn leverbaar in zowel rond- als vierkanthout. Heeft u liever een klassieke houten schommel met ronde palen in uw tuin dan kunnen we u de “Rondhout” schommels van harte aanbevelen. Gaat u liever voor stoer en trendy dan zijn de varianten van Douglas hout wellicht een betere keuze!

 

Houten nestschommel kopen

Een nestschommel staat garant voor veel schommelplezier. Bij een nestschommel kunnen uw kinderen zowel zittend als liggend schommelen. Vaak vinden kinderen liggen in een nestschommel spannender dan zitten op een normale zitschommel. De nestschommels uit ons assortiment zijn gemaakt van duurzaam geïmpregneerd hout en zorgen voor jarenlang plezier.

 

Combineer uw houten schommel!

Wilt u wel een schommel in uw tuin maar bent u bang dat uw kinderen op het schommelen snel uitgekeken zijn? Ga dan voor een houten speeltoestel waarbij een houten schommel gepaard gaat met een glijbaan. Creëer dubbel zoveel plezier voor uw kinderen met deze combinatie. Hierbij is het ook mogelijk om een speeltoestel te kiezen bestaande uit twee houten zitschommels, een glijbaan én een zandbak. Gegarandeerd dat uw kinderen zich niet meer zullen vervelen!

 

Meer informatie over onze houten schommels?

Wenst u meer informatie over onze houten schommels of heeft u een vraag over één van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op per mail via: info@buitenspeelgoed.nl of bel +31 (0) 74 349 46 50. We informeren u graag tijdens uw zoektocht naar de perfecte houten schommel!