Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Schommels

Schommels

Schommel is een onmisbaar speelobject wat kinderen zeker op jonge leeftijd prachtig vinden. Op een schommel door de lucht vliegen en de wind door de haren voelen dat vinden de kinderen prachtig. Wij van buitenspeelgoed Keupink bieden dan ook vele verschillende schommels aan tegen zeer scherpe prijzen. Een houten schommel is dan ook leverbaar in rondhout of in vierkant hout. Tevens is het nog de mogelijkheid of u kiest tussen een enkel of dubbel model. Ook leveren wij verschillende schommel onderdelen aan om uw eigen schommel te maken of het assortiment van uw eigen schommel te verbreden met bijvoorbeeld een ander schommelzitje. Bekijk hieronder onze verschillende opties voor een schommel

Lees meer

Totaal aantal artikelen 1

Pagina 1 van 1

Schommel van hout kopen?

Als u een houten schommel wilt aanschaffen dient u eerst goed na te denken of u een 1 persoons of en 2 persoons schommel wilt aanschaffen. De ruimte van wat deze twee houten schommel nodig heeft varieert ook, een twee persoons schommel heeft namelijk in de breedte meer ruimte nodig dan een 1 persoons schommel. De schommels die aangeboden worden zijn verschillend leverbaar, de ene houten schommel bevat wel een schommelzitje en bij een andere schommel dient u er 1 bij te bestellen. Een opkomend schommelzitje in de schommelmarkt is de nestschommel, dit is grote ronde schotel waar je vaak met 1 of 2 kinderen in kunt zitten/staan.

 

Schommel onderdelen/accessoires

Bij een houten schommel horen natuurlijk verschillende accessoires of onderdelen. Wij van buitenspeelgoed.nl hebben een groot assortiment schommel accessoires en onderdelen. Deze producten zijn onderverdeel in verschillende categorieën. Zo kunt u bij ons schommel accessoires bestellen om bijvoorbeeld een nieuw schommelzitje aan uw eigen schommel toe te voegen. Voor de veiligheid is het zeer belangrijk om uw houten schommel te verankeren, de verankering die wij in assortiment hebben zijn zeer simpel te monteren en zijn zeer scherp geprijsd. Ben u zelf nou handig en wilt u zelf een schommel maken dan hebben wij ook alle verschillende schommel onderdelen om het maken van uw schommel nog eenvoudiger te maken.

Houten schommel