Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Schommels

Schommels

Een schommel is een onmisbaar speelobject wat kinderen zeker op jonge leeftijd prachtig vinden. Op een schommel door de lucht vliegen en de wind door de haren voelen, dat vinden kinderen geweldig. Wij van buitenspeelgoed Keupink bieden dan ook vele verschillende schommels aan tegen zeer scherpe prijzen. Bij ons kunt u onder andere kiezen uit houten schommels, babyschommels, nestschommels en aanbouwschommels. Ook leveren wij een groot aantal schommel accessoires, zoals kunststof en houten schommelzitjes, en schommel onderdelen voor het ophangen van schommels. Bekijk hieronder onze vele verschillende opties voor een schommel.

Lees meer

Totaal aantal artikelen 1

Pagina 1 van 1

Houten schommels

Een houten schommel zal uw kinderen, groot of klein, veel plezier geven. De houten schommels bij ons zijn gemaakt van FSC gecertificeerd hout en de poten zijn afgedekt met kunststof om het hout te beschermen tegen vocht en vuil. Dit verlengt de levensduur van de houten schommel waardoor uw kinderen er lang en veel plezier van hebben!

 

Een houten schommel kopen

Als u een houten schommel wilt aanschaffen dien u eerst goed na te denken of u een 1-persoons of een 2-persoons schommel wilt kopen. Houdt hierbij niet alleen rekening met hoeveel personen tegelijk de schommel gebruikt moet worden, maar ook met de beschikbare ruimte. Een 2-persoons schommel heeft namelijk in de breedte meer ruimte nodig dan een 1-persoons schommel. Let er bij de aanschaf van een houten schommel daarnaast op of deze inclusief schommelzitje is. Indien een schommelzitje niet standaard wordt meegeleverd bij de schommel, kunt u hier een apart schommelzitje voor bijbestellen.

 

Babyschommel kopen?

Wellicht zijn uw kinderen nog niet zo groot dat ze wat hebben aan een standaard schommel. Gelukkig hebben wij daar een mooie oplossing voor in ons assortiment: een babyschommel. Goed voor net zoveel plezier als een normale schommel voor uw kindje. De babyschommels in ons assortiment zijn voorzien van een veiligheidsgordel met klittenbandsluiting voor extra veiligheid.

 

Verschillende babyschommels

Het basic babyschommeltje in ons assortiment bestaat uit een rood zitje met een verwijderbaar geel T-stuk. Deze babyschommel bied de rug van jouw kind goede ondersteuning tijdens het schommelen. Wilt u een babyschommel waar uw kindje lang van kan genieten? Dan is de meegroeimodel babyschommel voor u geschikt. Bij deze schommel is het T-stuk te verwijderen waardoor deze schommel ook door peuters gebruikt kan worden. Indien het T-stuk verwijdert is dan neemt de aanwezige veiligheidsriem de veiligheid van de schommel over.

 

Vragen over onze schommels?

Heeft u vragen over de aanschaffen of montage van de schommel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij van Buitenspeelgoed.nl helpen u graag in het maken van de beste keuze en bij het monteren van uw schommel!

 

Houten schommel