Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Opblaasbare Jacuzzi

Opblaasbare Jacuzzi

Een opblaasbare jacuzzi is een meerwaarde voor elke tuin. Wie wil er nou niet heerlijk relaxen in zijn eigen tuin met een opblaasbare jacuzzi die ook nog eens verwarmd kan worden tot 42 graden? De opblaasbare jacuzzi's die wij verkopen zijn van het merk Intex. De Intex jacuzzi's zijn allemaal voorzien van de Fiber-Tech® constructie, deze constructie zorgt ervoor dat de buitenkant van uw jacuzzi altijd stevig en sterk blijft waardoor er gerust 3/4 mensen op de rand kunnen zitten. De opblaasbare jacuzzi's zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar, zo zijn er baden voor 4 personen en baden voor 6 personen. Hieronder vindt u de categorieën van opblaasbare jacuzzi's die wij aanbieden.

Lees meer

Totaal aantal artikelen 1

Pagina 1 van 1

Heerlijk bubbelen met deze opblaasbare jacuzzi's

Een opblaasbare jacuzzi is een prachtig iets om in je eigen tuin te hebben. Deze opblaasbare bubbelbaden van het merk Intex bestaan nu zo rond de 4 jaar en hebben vele technologische verbeteringen toegepast. Dit geld voor zowel het uiterlijk als voor de veiligheid van deze opblaasbare bubbelbaden. Een Intex bubbelbad is het enigste merk in Nederland dat goedgekeurd is door de Nederlandse veiligheidsinstantie. Veiligheid en kwaliteit wordt hierdoor dus constant gecheckt. De opblaasbare bubbelbaden hebben verschillende eigenschappen en deze worden hieronder duidelijker uitgelegd.

Intex Fiber-Tech® constructie

Een intex opblaasbare jacuzzi bestaat ten eerste uit een zeer sterk en dik pvc materiaal dat speciaal gemaakt wordt voor alleen deze opblaasbare bubbelbaden. De dikte van het materiaal is 0,7mm en het pvc is gelamineerd. Het pvc is aan twee kanten bevestigd en aan de binnenkant van het pvc daar bevind zich polyester. Deze combinatie zorgt ervoor dat het pvc zeer sterk is maar toch flexibel blijft. De buitenkant van de spa is dus zeer sterk maar toch flexibel en de binnenkant van de spa daar bevind zich dus de Fiber-Tech® constructie. Deze techniek bestaat uit honderdduizenden zeer sterke fiberdraden die verticaal in de wand zijn bevestigd voor top stabiliteit en comfort. Bij deze bubbelbaden is het dus mogelijk om met 3 of 4 personen op de rand te gaan zitten zonder dat het erg inzakt.

Opblaasbare jacuzzi aanschaffen?

Als u een opblaasbare jacuzzi aanschaft is het zeer belangrijk hoeveel ruimte u zelf hiervoor wilt vrij maken. Er zijn namelijk 2 verschillen in de opblaasbare jacuzzi's want er is een 4 persoons opblaasbare jacuzzi en een 6 persoons opblaasbare jacuzzi. Deze verschillen zijn puur afhankelijk van hoeveel ruimte u zelf heeft of hiervoor vrij wilt maken. Ook een verschil in deze opblaasbare jacuzzi's is dat er een versie is met alleen bubbels maar er ook een versie is met bubbels en jets. Mocht u nou toch graag verkoeling zoeken maar liever geen jacuzzi dan beschikken wij ook over intex zwembaden.

6 persoons spa