Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Intex Zwembad

Intex Zwembad

De Intex zwembad is van hoogwaardige kwaliteit. De Intex zwembaden zijn om die reden ook de meest verkochte opzet zwembaden in de wereld. Het uitgebreide assortiment met de verschillende soorten en maten Intex zwembaden zorgt er daarnaast ook voor dat er voor ieder een passend opzet zwembad is. Dus ook voor uw tuin is er een perfecte Intex zwembad verkrijgbaar. Daarnaast kunnen de losse onderdelen en accessoires van Intex het behoud van de hoge kwaliteit ondersteunen. Hieronder ziet u de Intex zwembaden waaruit u kunt kiezen.

Lees meer

Totaal aantal artikelen 1

Pagina 1 van 1

De beste opzetzwembad in de markt

De opzetzwembad van Intex is de beste zwembad wat u kunt kiezen voor uw eigen tuin. De Intex zwembaden staan bekend om hun 3 delige sterke liner. Een liner van een Intex zwembad heeft aan de buitenkanten dik en sterk pvc en aan de binnenkant een polyester laag voor de flexibiliteit. Daarnaast zijn de opzetzwembaden van Intex makkelijk en snel op te zetten dankzij de duidelijke handleiding en het simpele opzetsysteem van de Intex zwembaden.

Verschillende soorten Intex opzetzwembaden

Een Intex zwembad is nu nog in 4 verschillende versies leverbaar, namelijk de opblaaszwembaden, metalen frame zwembaden, ultra frame zwembaden en de nieuwste versie zwembad: de prism frame zwembaden.

De voordelen van elk soort zwembad worden hieronder kort voor u opgesomd zodat u gemakkelijk het juiste Intex zwembad voor in uw tuin kunt kiezen: - Opblaaszwembad:lage prijs, eenvoudige montage en een sterke liner
- Metalen frame zwembad:Sterke constructie, eenvoudig te monteren, uitlopend model
- Ultra frame zwembad:Zeer sterke constructie, jarenlang plezier, inclusief vele zwembad accessoires
- Prism frame zwembad:Nieuwste technologie, eenvoudige montage, sterkere liner dan voorheen

Zwembad accessoires – Maak uw zwembad helemaal compleet

De zwembad accessoires voegen zeker waarde aan uw opzetzwembad toe. Een zwembad accessoire zoals een zwembad afdekhoes zorgt ervoor dat u uw zwembad kunt beschermen tegen veranderende weersomstandigheden. Een Intex filterpomp is vrijwel een onmisbaar onderdeel aangezien deze het water blijft filteren en het water dus schoon houdt. Daarnaast is het belangrijk om het water schoon te houden van bacteriën. Het water kunt u middels chloor producten schoonhouden. Ook met het nieuwe “All-in-one water onderhoudsproduct Aqua Kristal” kunt u uw water schoonhouden. Met de Aqua Kristal, hoeft u enkel 1 keer per week onderhoud aan uw opzetzwembad te verrichten.

Intex zwembad