Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Intex Zwembad

Intex Zwembad

De Intex zwembaden zijn de meest verkochte opzet zwembaden in de wereld. Deze opkomende markt van Intex zwembaden zijn te danken aan de top kwaliteit van Intex zwembaden en het zeer uitgebreide assortiment. Ook bied Intex onderdelen en accessoires aan om uw zwembad in perfecte kwaliteit te kunnen onderhouden. De intex zwembaden zijn zwembaden met een uniek ontwerp en zijn van zeer goede kwaliteit. De intex zwembaden zijn er in verschillen soorten en maten om het perfecte resultaat in uw tuin te behalen. Ook hebben de intex zwembaden verschillende accessoires om uw intex zwembad perfect te onderhouden. Hierboven kunt u kiezen uit de intex zwembaden,

Lees meer

Totaal aantal artikelen 4

Pagina 1 van 1

Intex zwembad – de beste opzet zwembaden in de markt

Een intex zwembad is al jarenlang het beste zwembad wat u kunt aanschaffen voor uw eigen tuin. De intex zwembaden staan zeer bekend om hun 3 delige sterke liner. De liner van een intex zwembad heeft namelijk aan de buitenkanten dik en sterk pvc en aan de binnenkant een polyester laag voor de flexibiliteit. Tevens zijn de intex zwembaden zeer eenvoudig in elkaar te zetten wegens een zeer uitgebreide handleiding maar ook door de simpele systemen die in deze zwembaden worden gemaakt.

Verschillende soorten intex zwembaden

Een intex zwembad is leverbaar is nu nog leverbaar in 4 verschillende versies namelijk de opblaaszwembaden, metalen frame zwembaden, ultra frame zwembaden en de nieuwste versie de prism frame zwembaden. Elk intex zwembad heeft zijn voordelen en die worden hier kort en bonding eenvoudig voor u opgesomd zodat u zeer gemakkelijk het beste zwembad voor uw eigen huis kunt uitzoeken.

Opblaaszwembad: laag geprijsd, eenvoudige montage en een sterke liner
Metalen frame zwembad: Sterke constructie, eenvoudig te monteren, uitlopend model
Ultra frame zwembad: zeer sterke constructie, jarenlang plezier, inclusief vele zwembad accessoires
Prism frame zwembad: Nieuwste technologie, eenvoudige montage, sterkere liner dan voorheen

Zwembad accessoires – Maak uw zwembad helemaal compleet

Een intex zwembad is natuurlijk niet compleet zonder verschillende zwembad accessoires. Een zwembad accessoire is zeer belangrijk om bijvoorbeeld met een afdekhoes uw zwembad te beschermen tegen weersomstandigheden. Een intex filterpomp is haast een “must” om bij uw zwembad te hebben wegens het zorgt voor een goede filtering van uw water en zorgt er ook voor dat u geen stilstaand water creëert. Wateronderhoud is natuurlijk ook van zeer belang wegens je geen slechte bacteriën in uw zwembad wilt, dit is mogelijk door middel van chloor producten of het nieuwste wateronderhoud product genaamd: All-in-one water onderhoudsproduct Aqua Kristal. Dit product zorgt ervoor dat u slecht 1x per week onderhoud hoeft te doen en voor de rest niks meer.

Intex zwembad