Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Houten Zandbakken

Houten Zandbakken

Zandbakken zijn geliefd bij alle kinderen. Welk kind wil er nou niet zandkastelen bouwen in de achtertuin, zonder hiervoor naar het speeltuintje in de buurt te gaan. Ze vinden het prachtig om hun emmertjes vol te scheppen en van een hoop zand een hele eigen wereld te creëren. Voor onze zandbakken is zelfs in de kleinste tuinen nog wel een plaatsje te vinden. Bekijk hieronder ons assortiment van zandbakken.

Lees meer

Totaal aantal artikelen 1

Pagina 1 van 1

Houten zandbak kopen

Een houten zandbak is een prachtig speelobject wat in elke tuin veel gebruikt zal worden. Kinderen vinden het geweldig om met zand en water te spelen en dit levert dan ook vaak hele lange maar ook leuke speeltijden op. Door bij deze zandbakken ook nog extra accessoires toe te voegen maak je het nog interessanter voor uw kinderen om hiermee de zandbak en het zand verder te ontdekken. Voor het kopen van een houten zandbak dient u wel eerst de afmeting op te meten van waar u de zandbak wilt plaatsen. De verschillen in de zandbakken zijn vooral gericht op de houtsoort, met of zonder afdekking en de afmeting natuurlijk.

 

Verschillende houtsoorten

De zandbakken die wij aanbieden zijn gemaakt van verschillende houtsoorten, zo zijn er zandbakken gemaakt van geimpregneerd hout, lariks hout, behandeld hout dat voorzien is van een kleurtje. De grote verschillen tussen deze houtsoorten is dat je met een behandeld houten zandbak op een wat kortere termijn al werk mee krijgt, dit hout heeft namelijk onderhoud nodig doordat het aangetast wordt door de zon. Bij een volledig geimpregneerd houten zandbak of houten speelhuis heb je geen onderhoud nodig wegens dit tegen alle weersinvloeden kan. Lariks hout is een europese naaldhout soorten de zwaarste en het hardste houtsoort. Dit komt door de trage groei en grote consistentie met een hoog gehalte aan hars. Lariks wordt gekenmerkt door een hoge treksterkte en een lage krimp waardoor het een uitermate lange levensduur heeft. 

Houten zandbak