Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Houten speelhuis

Houten speelhuis

Houten speelhuis van Dino Toys zijn de beste speelhuisjes van omdat het van hoogwaardig naaldhout is gemaakt en tevens ook onder hoge druk geïmpregneerd en dit zorg voor jarenlang speelplezier. De speelhuisjes van hout zijn perfect voor de kleinere kinderen om zich jarenlang mee te kunnen vermaken. Hieronder ziet u ons assortiment van de houten speelhuisjes. Bent u geïnteresseerd dan kunt u gerust langskomen bij ons in de showroom. Bekijk hieronder een selectie van onze houten speelhuisjes. Voor alle speelhuisjes kunt u een keuze maken uit een van de bovenstaande categorieën.

Lees meer

Totaal aantal artikelen 4

Pagina 1 van 1

Houten speelhuis in verschillende varianten

Een houten speelhuis is tegenwoordig een ruim begrip geworden. Vroeger stond er eigenlijk een klein speelhuisje in de tuin wat nogal vaak zelf gebouwd werd. Tegenwoordig zijn er vele verschillende speelhuisjes te verkrijgen in verschillende variaties. Zo zijn er houten speelhuisjes voorzien van een glijbaan of zijn er speelhuisjes die beschikken over een schommel en/of zandbak. De keuze voor het aanschaffen van een houten speelhuis is dus zeer divers en hierdoor kun je dus ook vele verschillende keuzes bekijken voordat u een houten speelhuis gaat kopen.

Verschillende houtsoorten

Doordat er vele verschillende houten speelhuisjes nu leverbaar zijn is er qua kwaliteit en onderhoud natuurlijk ook vele verschillen. Zo zijn er eigenlijk twee verschillende houtsoorten en dat komt neer op behandeld hout en geimpregneerd hout. De grote verschillen tussen deze houtsoorten is dat je bij behandeld hout onderhoud zult hebben/krijgen. Vaak is behandeld hout ook voorzien van een kleurtje zoals groen, rood of grijs. Dit soort hout zal door de uv straling van de zon gaan verkleuren en dient het weer bijgeschilderd te worden. Volledig geïmpregneerde houten speelhuisjes zijn veel beter bestand tegen weersinvloeden en ook tegen de uv straling. Hierdoor is een volledig geimpregneerd houten speelhuis veel sterker en heb je er geen/weinig onderhoud aan.

Speelhuis laag, middel en hoog

De speelhuisjes zijn onder meer onderverdeel in verschillende categorieën zoals laag, middel en hoog. Wellicht is deze uitleg niet specifiek duidelijk en daarvoor heb ik hieronder een opsomming gemaakt zodat u als bezoeker een snelle en duidelijke keuze kunt maken voor welke houten speelhuis categorie u kiest

- Laag: deze speelhuisjes staan volledig aan de grond en hebben geen glijbaan of schommel aan het houtenspeelhuisje
- Middel: deze speelhuisjes staan maximaal 60 cm boven de grond waardoor een kleine glijbaan toegepast kan worden, ideaal voor de kleintjes
- Hoog: deze speelhuisjes staan op een hoogte van meer dan 60 cm en hebben vaak een lange glijbaan, een schommel of een houten zandbak bij hun speelhuis.

Houten speelhuis