• Waar wij voor staan
  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.6
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Langskomen? Altijd vooraf bellen!

Welk buitenspeelgoed is geschikt voor de kleinere tuin?

Wanneer u graag wilt dat uw kinderen meer buiten spelen, kunt u het buiten spelen aantrekkelijker maken door middel van buitenspeelgoed. Zo kunt u bijvoorbeeld schommelsspeelhuizen of een houten zandbak in uw tuin plaatsen. Bij het aanschaffen van buitenspeelgoed, is het belangrijk dat u rekening houdt met het formaat van uw tuin. Als u een kleinere tuin heeft, is namelijk niet elk buitenspeelgoed geschikt om er in te zetten. In dit artikel vertellen wij u welk buitenspeelgoed voor de kleinere tuin geschikt is.

Belangrijke factor: het formaat van de tuin

Bij het bepalen van welk buitenspeelgoed in uw tuin geschikt is, is het belangrijk om te kijken naar het formaat van de tuin. Daarnaast is het belangrijk om alvast te bepalen welke ruimte u wilt gebruiken voor het buitenspeelgoed. Wanneer u dit bent nagegaan, weet u precies hoeveel ruimte u voor het buitenspeelgoed heeft. Vervolgens kunt u kijken naar buitenspeelgoed die in deze ruimte passen.

Hoe bepaalt u welk buitenspeelgoed geschikt is voor uw tuin?

Er zijn verschillende soorten buitenspeelgoed. Gelukkig zijn veel van dit speelgoed in verschillende formaten te krijgen. Zo is er al een zandbak van 95 x 100 x 20 cm. Ook duikelrekken en houten speelhuizen hoeven niet eens veel ruimte in beslag te nemen. Bovendien kan het al ontzettend leuk zijn om aan een zijkant van uw tuin een voetbaldoel te zetten. Daarnaast zijn er in onze webshop opblaasbare zwembaden in allerlei formaten te vinden. Met warm weer zorgt zo’n opblaasbare zwembad gegarandeerd voor veel waterplezier!

Wat is er verder nog mogelijk?

Wanneer er minder speeltoestellen in uw tuin passen dan dat u had gewild, zijn er ook andere opties. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een skelter of triker aan te schaffen. Met dit speelgoed kan uw kind gewoon op een plein in de buurt spelen. Het enige wat u voor zo’n speelgoed nodig heeft, is een plek in de tuin of in de schuur waar het object kan staan als het niet wordt gebruikt.

Waar vindt u buitenspeelgoed voor de kleinere tuin?

Wanneer u graag buitenspeelgoed in een kleinere tuin wilt, is het wel zo fijn om te weten waar u hiervoor terechtkunt. De kans is groot dat u in onze webshop Buitenspeelgoed.nl goed zult slagen. Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan uiteenlopend buitenspeelgoed. Bij het opstellen van dit assortiment, hebben wij met tuinen in allerlei formaten rekening gehouden. In onze webshop vindt u vast en zeker buitenspeelgoed dat bij u in de tuin past.

Waar moet u op letten bij buitenspeelgoed in een kleinere tuin?

Wanneer u een kleinere tuin heeft, is het dus een goed idee om te kijken welk buitenspeelgoed erin past. Daarnaast zijn er nog een aantal zaken waarop u dient te letten wanneer u buitenspeelgoed aanschaf. We benoemen ze hieronder.

De CE-markering

Het is belangrijk dat buitenspeelgoed de CE-markering heeft. Deze markering geeft aan dat het product aan de Europese regelgeving voldoet op het gebied van milieu, gezondheid en veiligheid.

Voldoende ruimte tussen de speeltoestellen

Wanneer u puur naar de formaten kijkt, kunt u misschien wel meerdere speeltoestellen in uw tuin kwijt. Toch is het belangrijk om ook te kijken of er wel voldoende ruimte tussen de speeltoestellen zit. Kinderen moeten zich namelijk ruimvoldoende tussen de speeltoestellen kunnen bewegen.

Heeft u nog vragen?

Het is zeker mogelijk om voor kleinere tuinen buitenspeelgoed aan te schaffen, vooral als u op bovengenoemde punten let. Wilt u graag meer weten over het aanschaffen van buitenspeelgoed voor de kleinere tuin? Of wilt u graag dat wij u hierbij helpen? Neem gerust contact met ons op, want wij denken graag met u mee.

Alle rechten voorbehouden ©2019 - 2023 Magic Circle Trampolines B.V.