• Waar wij voor staan
  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Klantenbeoordeling: 9.6
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Langskomen? Altijd vooraf bellen!

Een goede schommel

Een schommel kan voor zowel kind als volwassene veel plezier bieden. Naast genot en plezier kan schommelen ook een therapeutisch effect hebben.  WIj hebben verschillende soorten schommels, zoals een enkele schommel, aanbouwschommel en dubbele schommel. Daarnaast kan je ook verschillende schommelzitjes kiezen, zoals een babyschommel,  kunststof schommelzitje, een  houten schommelzitje en een netschommel. Als je opzoek bent naar een schommel, wil je uiteraard een goede schommel aanschaffen. Maar waar zou je dan op moeten letten als je een schommel wil aanschaffen?

Onze assortimenten voor de beste schommels

Waar jij op kunt letten als je een goede schommel wil kopen

Een goede schommel | Buitenspeelgoed.nl

Ruimte

Als je een goede schommel wil kopen, is het belangrijk dat je als eerst kijkt naar de ruimte die je hebt en wil benutten om de juiste/passende schommel te kiezen. Ook kan je erop letten dat er meer dan voldoende ruimte aan de voor- en achterzijde van de schommel vrij is zodat er zorgeloos en fanatiek kan worden geschommeld als je of jouw kinderen willen. Aan hand van de ruimte kan je een keus maken welke schommel het beste bij jou past. Zo kan het zijn dat je graag een schommel met dubbele schommelzitjes wil, maar niet teveel ruimte van de tuin wil innemen. Een aanbouwschommel met dubbele schommelzitjes zou dan wellicht het meest voordelig in jouw tuin zijn. Onze aanbouwschommels zijn in verschillende maten leverbaar.

Materiaal

Vrijwel alle schommels in ons assortiment zijn van hout. De dikte van het hout van de schommel is mede bepalend voor de stevigheid van een schommel. De houten balken moeten dik genoeg zijn om voldoende stevigheid te bieden. De kwaliteit van het hout kan hierin ook verschillen. Een goede schommel bevat zo min mogelijk spleten en splinters en is zoveel mogelijk bestendig tegen het buitenleven. De afwerking van het hout is dus belangrijk. Een houten schommel is bij ons leverbaar in rondhout of in vierkant hout.

Kwaliteit

Het hout is niet het enige wat bepalend is voor de goede kwaliteit van een schommel. Een goede schommel wordt ook bepaald door de verbindende onderdelen van een schommel. De metalen onderdelen zorgen voor meer stevigheid van de gehele schommel. Dit geldt voor hoekverbindingen van de schommel, paalhouders, paalankers en schommelhaken.

Het kiezen van de juiste schommelhaken, voegt ook aan een betere kwaliteit van de schommel toe. Zo zijn er schommelhaken die aan hout of aan beton kunnen worden bevestigd. Onze schommelhaken zijn geluidloze schommelhaken. Deze Marathon RVS schommelhaken zijn voorzien van kogellagers die ervoor zorgen dat je geluidloos kunt schommelen. Ook hoeft er minder kracht worden gezet om te schommelen. De kogellagers zorgen er ook voor dat er geen wrijving komt van staal op staal waardoor deze schommelhaak vele malen langer mee gaat dan een normale traditionele schommelhaak.

Naast de bovengenoemde punten die de kwaliteit van een goede schommel bepalen, kunnen we met trots zeggen dat onze klanten ons gemiddeld met “UITSTEKEND” beoordelen!

Onze beste schommelhaken

 

  1. -15% korting
    Speciale prijs 8,50 incl. BTW
    Was 9,95 ( je bespaart 1,45 )
  2. -15% korting
    Speciale prijs 8,50 incl. BTW
    Was 9,95 ( je bespaart 1,45 )
  3. 23,90 incl. BTW

Wat je nog meer aan je schommel kunt hangen

  1. 12,95 incl. BTW
  2. -33% korting
    Speciale prijs 9,95 incl. BTW
    Was 14,95 ( je bespaart 5,- )
  3. 18,95 incl. BTW

Combineer je schommel

Schommels zijn uitstekend te combineren met speelhuisjes en zandbakken. Dit zorgt voor extra speelplezier voor jouw kinderen.

Meer informatie over onze schommels?

Wens je meer informatie over onze goede schommels die wij in ons assortiment hebben? Neem gerust contact met ons op! We adviseren graag welke schommel het meest geschikt is voor je situatie en past bij jouw wensen. Bel direct met +31 (0) 74 349 46 50  of mail naar info@buitenspeelgoed.nl.

Alle rechten voorbehouden ©2019 - 2023 Magic Circle Trampolines B.V.